Оптимизирайте своите разходи с Офис Експрес

Уважаеми госпожи и господа,


Работим във време изпълнено с предизвикателства и възможности, в което честността, коректността и точността са изключително важни в отношенията между партньорите.
Ние в Офис Експрес сме ги превърнали в свои принципи.
Казвам се Николай Нанков – собственик на Офис Експрес.
Благодарeние на доверието и подкрепата на нашите клиенти ние продължаваме да доставяме сигурно и безопасно, да търсим и предлагаме най-добрите продукти и решения. Основен приоритет за нас са удовлетворението на клиентите, качеството на артикулите, високото ниво на обслужване и коректните цени. През последните месеци разходите за суровини, материали, транспортни услуги и енергия се увеличиха многократно. В тази ситуация ние успяхме да подсигурим наличности и можем да Ви предложим ниски цени.
Гарантирам, че ще успеем да оптимизираме разходите и времето за поръчки. Доставката е безплатна в цялата страна. Целият екип на Офис Експрес е на Ваше разположение, за да работите спокойно и ефективно.
При интерес от Ваша страна, моля свържете се с нас и изпратете списък с продуктите, които Ви интересуват, за да изготвим Корпоративна оферта за Вас.


С уважение: Николай Нанков
Изпълнителен директор Офис Експрес
телефон: 0888705442
e-mail: nnankov@offex.bg
sales@offex.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

НОВИ КАТАЛОЗИ ЗА РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ И БИЗНЕС СУВЕНИРИ Подаръци при поръчка Бъдете ЕКО с Офис Експрес! КАТАЛОЗИ и БРОШУРИ News//Новини АКТУАЛНИ ОНЛАЙН ПРОМОЦИИ Pilot - световен лидер в пишещите средства Tilia - висококачествени мебели за открито и закрито Оптимизирайте своите разходи с Офис Експрес За успешна учебна година За нас Как да поръчам Развитие на продажбите Стажантски програми Сертификати Доставки и Логистика Как да платя Условия за ползване Контакти Бърза доставка Право да върнеш Решения за офис пространството Нови възможности за успешен бизнес Pilot - Видеоклипове Кариери Мострени зали Отворена бизнес програма Програма за Лоялност на Office Express Европрограми Публична покана Лични данни Избрани продукти на желани цени За бизнеса и голфа BG16RFOP002-2-2.077-0253 Абонамент за оферти и намаления Абонамент за оферти и предложения Всичко за кафето