Решения за офис пространството

Офис Експрес осигурява комплексно решение за комфортна и стимулираща работна среда.

От проекта, до детайлите и аксесоарите във всяко помещение, ние ще съобразим всичко  с личните Ви предпочитания и стил. Ще Ви осигурим здравословни условия за пълноценен и ефективен труд на всяко ниво в компанията.

Икономични офис серии, класически кабинети и модерни системи с висока функционалност - изберете или се обадете за професионална консултация.

Office Express изисква авансово плащане при поръчка на Мебели.

Безплатен телефон: 0 800 1 80 80

 


 


СЕРИЯ COMFORT -35%
Директорски стол Leon
Работен стол Comfort pro
Quadrofoglio do -38%
Бюра Компакт - различни дължини и комбинации
Директорски стол Милан
Директорски стол Cezar
Метални шкафове и картотеки със заключване от 166.99 лв. без ДДС
МЕТАЛНИ СТЕЛАЖИ
Нов каталог офис столове разгледайте сега
ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА
ПОДАРЪЦИ КЪМ ПОРЪЧКА
Виж всички промоции и предложения от offex.bg
Безплатна доставка над 50 лева без ДДС
НОВИ КАТАЛОЗИ ЗА РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ И БИЗНЕС СУВЕНИРИ Подаръци при поръчка Бъдете ЕКО с Офис Експрес! КАТАЛОЗИ и БРОШУРИ News//Новини АКТУАЛНИ ОНЛАЙН ПРОМОЦИИ Pilot - световен лидер в пишещите средства Tilia - висококачествени мебели за открито и закрито Оптимизирайте своите разходи с Офис Експрес За успешна учебна година За нас Как да поръчам Развитие на продажбите Стажантски програми Сертификати Доставки и Логистика Как да платя Условия за ползване Контакти Бърза доставка Право да върнеш Решения за офис пространството Нови възможности за успешен бизнес Pilot - Видеоклипове Кариери Мострени зали Отворена бизнес програма Програма за Лоялност на Office Express Европрограми Публична покана Лични данни Избрани продукти на желани цени За бизнеса и голфа BG16RFOP002-2-2.077-0253 Абонамент за оферти и намаления Абонамент за оферти и предложения Всичко за кафето