Подаръци при поръчка

Уважаеми клиенти,

Натрупаните точки до 14.01.2021 могат да се разменят за подаръци до 31.01.2021 г.

От 15.01.2021 с поръчките ще получавате точки за новата ни лоялна програма.

Подаръците в нея ще обявим в началото на Февруари, до тогава можете да избирате от наличните в системата.

Успешна година, благодарим Ви, че сте с нас.


Подаръци при поръчка от Офис Експрес
 
Уважаеми клиенти,
За нас е чест да Ви обслужваме и да се грижим за Вашата спокойна и ползотворна работа.
Създадохме програмата Offex Club, за да Ви благодарим за лоялността и доверието. С всяка поръчка получавате точки, които разменяте за подарък по избор от подбрана селекция продукти: шоколади и сладкиши, алкохолни напитки и вина, кафе и чай, луксозни прибори и сервизи, домакински съдове, техника и аксесоари, чанти, парфюми, уикенди, спортни стоки, плажни аксесоари и сезонни сувенири, които актуализираме постоянно.
Можете да изберете подарък веднага с поръчката или да получите талон с точките от поръчката и да ги натрупвате за по-голям подарък в периода на валидност на каталога.
Натрупаните точки проверявате на безплатен телефон 0 800 1 80 80 и в акаунта си в www.officemanager, където се актуализират всяка седмица.
За да получите желания подарък съобщете кода на администратора. Администраторът проверява броя на точките Ви в системата. Получавате подаръка** с поръчката от Офис Експрес.
Точките могат да бъдат заменяни за подаръци само от Юридическото лице, на което е издадена фактурата и не могат да бъдат използвани от други Юридически лица. Всички подаръци могат да бъдат закупени на специални, промоционални цени. Подаръци на по-висока стойност могат да се получат срещу точки и доплащане като от цената се приспаднат точките.
Промоцията важи от 01.10.2019 г. до 31.12.2020 г.
Не важи за офис техника.
** Подаръците се получават само с поръчка от Офис Експрес по условията на доставка в Логистичната карта на компанията. Офис Експрес си запазва правото да заменя подаръци, при тяхното изчерпване, с други на същата стойност и със сходни характеристики. Количествата са ограничени. Повече информация за играта на 02/9708 219, sales@offex.bg или www.offex.bg.
АКТУАЛНИТЕ ПОДАРЪЦИ СЛЕДЕТЕ ТУК:

 
 
Моля, изберете подарък и напишете кода му в коментар към поръчката или го кажете на Администратора по телефона. Актуална информация за всички налични подаръци: БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН 0 800 1 80 80