Как да поръчам

За да направите Вашата онлайн поръчка, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията се извършва в 4 лесни стъпки:

 

РЕГИСТРАЦИЯ


1. Попълнете задължителните полета в стъпка 1. Въведете валиден e-mail адрес, който ще служи за потребителско име в системата.


registration-step-1

 

2. В стъпка 2 изберете как да се регистрирате - като физическо или като юридическо лице. Попълнете задължителните полета.


В полето за населено място, задължително изберете от падащото меню. Ако Вашето населемо място не присъства в нашата база, може да се обадите за съдейтвие на тел. 0886 40 40 63.


registration-step-2

 

3. В стъпка 3 въведете точен адрес на доставка


registration-step-3

 

4. Запознайте се с общите условия и наиснете бутон "Продължи"


registration-step-4

 

5. За да приключи регистрацията, е необходимо да активирате линка от полученото по e-mail писмо.

 

 

ПОРЪЧКА

 

1. Изберете продукти и ги добавете във Вашата потребителска кошница.

 

2. Натиснете бутон "Продължи" и изберете адрес на доставка. Можете да използвате въведения при регистрация адрес, или да посочите нов адрес на доставка, който ще се запамети във Вашия профил.

 

3. Включете отметката "Желая да получа фактура" в случай, че искате да Ви бъде издадена такава.

 

4. Изберете метод на плащане:

- Плащане при доставка - заплащате директно на куриера, който Ви доставя поръчката

- Плащане по банков път - ще получите Проформа фактура за плащане

- Плащане с банкова карта - изисква да имате валидна Maestro, MasterCard или Visa карта

 

За суми над 199 лв. без ДДС се изисква авансово плащане.

 

При нужда от съдействие при регистрация, моля свържете се с нас:


Телефон: 02 9708 219

Мобилен: 0886 40 40 63

E-mail: web_support@offex.bg

Подаръци при поръчка Бъдете ЕКО с Офис Експрес! КАТАЛОЗИ и БРОШУРИ РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ И ПЕЧАТ Сделка на деня News//Новини АКТУАЛНИ ОНЛАЙН ПРОМОЦИИ Pilot - световен лидер в пишещите средства Tilia - висококачествени мебели за открито и закрито Промоции кафе Кампания Acco Brands с подарък Оптимизирайте своите разходи с Офис Експрес За нас Как да поръчам Решения за офис пространството Развитие на продажбите Стажантски програми Сертификати Доставки и Логистика Как да платя Условия за ползване Контакти Бърза доставка Право да върнеш Нови възможности за успешен бизнес Pilot - Видеоклипове Кариери Мострени зали Отворена бизнес програма Програма за Лоялност на Office Express Европрограми Публична покана Лични данни Избрани продукти на желани цени За бизнеса и голфа Хубава и успешна 2022 BG16RFOP002-2-2.077-0253 Абонамент за оферти и намаления ЧРД БРОШУРА "ВСИЧКО ЗА УЧЕНИКА" За успешна учебна година abonament