Как да платя

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане:

 

1. Плащане в брой при доставка (наложен платеж):

Плащате на куриера на място при предаване на доставката.

 

2. Плащане по банков път:

В случай, че е по-удобно за Вас, можете да платите по банков път. Плащането се извършва чрез нареждане на банков превод по сметка, отразена във Вашата поръчка.

 

Банка: Пощенска банка АД 
IBAN: BG54BPBI81701600169782
BIC: BPBIBGSF


Офис Експрес Сървис АД
ЕИК 201380867
МОЛ: Николай Нанков


3. Плащане с кредитна или дебитна карта при поръчка в сайта.

Плащането се поддържа в онлайн системата за плащане на Офис Експрес, интегрирана към защитените страници на cPay.4. Плащане на ПОС терминал.

Плащането на ПОС треминал е възможно само при вземане на стоката от склад София и склад Варна. 

Допълнителни условия на плащане

  1. Авансово плащане при поръчка на мебели

Изисква се предварително плащане при всяка поръчка/ заявка на мебели, независимо от количеството и стойността. Размерът на плащането (аванса) се договаря с Търговец или Администратор приел заявката, като сумата е не по- малка от 50% от стойността на мебелите. В случай, че клиентът откаже вече заявени и авансово платени мебели, размерът на неустойката, дължима от страна на клиента към Офис Експрес, е платеният аванс.

  1. Авансово плащане при поръчка на повече от 5 стола

Изисква се предварително плащане при поръчка/ заявка на всякакъв вид трапезни и бар-столове, и/или на повече от 5 броя работни, директорски, посетителски столове. Размерът на авансовото плащане е не по- малък от 30% от стойността на поръчката. В случай, че клиентът откаже вече заявените столове, дължи на Офис Експрес неустойка в размер на заплатения аванс.

НОВИ КАТАЛОЗИ ЗА РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ И БИЗНЕС СУВЕНИРИ Подаръци при поръчка Бъдете ЕКО с Офис Експрес! КАТАЛОЗИ и БРОШУРИ News//Новини АКТУАЛНИ ОНЛАЙН ПРОМОЦИИ Pilot - световен лидер в пишещите средства Tilia - висококачествени мебели за открито и закрито Оптимизирайте своите разходи с Офис Експрес За успешна учебна година За нас Как да поръчам Развитие на продажбите Стажантски програми Сертификати Доставки и Логистика Как да платя Условия за ползване Контакти Бърза доставка Право да върнеш Решения за офис пространството Нови възможности за успешен бизнес Pilot - Видеоклипове Кариери Мострени зали Отворена бизнес програма Програма за Лоялност на Office Express Европрограми Публична покана Лични данни Избрани продукти на желани цени За бизнеса и голфа BG16RFOP002-2-2.077-0253 Абонамент за оферти и намаления Абонамент за оферти и предложения Всичко за кафето